Bruidstaarten

de mooiste bruidstaarten voor jullie bezondere dag

Het is de mooiste dag van jullie leven. Al je familie en vrienden zijn uitgenodigd en er is een plek gevonden om het feest te vieren. Na de plechtigheid kijkt iedereen uit naar het aansnijden van de taart. Het samen aansnijden is een traditie en staat voor de belofte dat man en vrouw voor altijd voor elkaar zullen zorgen. Voor dit moment volstaat alleen de allermooiste en lekkerste taart.

De perfecte taart voor jullie bruiloft

Het organiseren van een bruiloft gaat vaak gepaard met veel zorgen en stress. Samen kunnen we de zorgen van de taart in ieder geval uit jouw handen nemen. Met een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart. Hierna wordt de taart ontworpen.

Hoe wordt de bruidstaart gemaakt?

Het ontwerp van de taart wordt geïnspireerd door het thema van de bruiloft. De kleuren en de smaken spelen hierbij een grote rol.

Als het ontwerp goedgekeurd is, begin ik met het bereiden van de taart. Dankzij mijn opleiding en ervaring bij Tummers weet ik precies hoe je een lekkere taart maakt. Uiteraard wordt de taart gemaakt met ingrediënten die ook de beste patissiers  gebruiken. De taart zal nog lekker smaken dan hij er uit ziet.

Speciale wensen

Tijdens ons persoonlijk gesprek hoor ik graag wat je wel en niet wilt. Ook allergieën of iets wat je echt niet lekker vind hoor ik dan graag. Omdat de taart speciaal voor jullie gemaakt wordt, is eigenlijk alles mogelijk.
foto van bruidataart

Levertijd

Om samen tot zo een mooi mogelijk resultaat te komen, hoor ik graag minimaal een maand van te voren de bestelling. Zo is er genoeg tijd en kan er zo goed mogelijk aan de taart gewerkt worden. Eventueel zijn spoedbestellingen ook mogelijk. Over deze mogelijkheden ga ik dan graag met jullie in gesprek.

Aantal personen

Om voor iedereen een stuk taart te hebben is het handig om van te voren een (ruwe) schatting te hebben van het aantal personen die komen.

Levering

Om nog meer zorgen uit handen te nemen kom ik de taart op de dag zelf leveren. De taart wordt voor je opgebouwd en zal klaar staan op het moment suprême. Alles voor de mooiste dag van jullie leven.