Verjaardagstaarten

Ik maak de mooiste verjaardagstaart voor jouw feest

Je geboortedag is een speciale feestdag die gevierd moet worden met vrienden, familie en geliefde. Bij zo een bijzondere dag hoort natuurlijk ook een nog bijzondere taart. Of het een feest is van een pasgeboren of van een volwassen, samen zorgen we voor een verjaardagstaart die perfect bij de gelegenheid past.

Mijn taarten worden op een ambachtelijke wijze gemaakt. Dus geen zakjes vol met suiker en conserveringsmiddelen, maar pure smaken met de juiste verhoudingen. De fondant en marsepein die ik gebruik zijn van de hoogste kwaliteit en wordt over de hele wereld door de beste patissiers gebruikt.

Verjaardagstaart Ontwerp

Ik kan vrijwel elk ontwerp maken. Om de verjaardagstaart extra speciaal te maken, kan ik een eigen ontwerp voorstellen. Zonder sjablonen te gebruiken zijn alle ontwerpen persoonlijk en is elke taart uniek. Gegarandeerd een succes dus!

Van wens tot taart

Om jouw wensen, stijl en waar je van houdt zo goed mogelijk in kaart te brengen, bespreek ik dit het liefst onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit kan bij jouw thuis of ergens anders. Uiteraard kun je jouw wensen ook doorgeven  via de e-mail. Na de behoefte duidelijk in kaart te hebben gebracht, ga ik er meteen mee aan de slag. De smaken worden bedacht en zorgvuldig getest. Een taart moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook nog eens lekker smaken.

Levertijd

Het hele proces van het bereiden van een taart duurt ongeveer een week. De reden hiervoor is dat de taart speciaal ontworpen wordt en dat kost tijd. Onder een spoedbestelling kan het eventueel sneller. Neem hiervoor contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik doe ook aan complete verjaardagsthema's

geboorte taart met ooievaar