Over Mij

dit ben ik :)

Hoi, mijn naam is Rosanne Buitenhuis en ik ben de trotse eigenaar van Home of Pastry.
Home of Pastry is ontstaan naar de vele aanvragen die ik kreeg voor mijn taarten en desserts. Mijn doel is om de beste patissier van Nederland te worden en patisserie voor iedereen toegankelijk te maken

Ervaring

Via de bakkersschool ben ik 4 dagen als BBL leerling gaan werken bij Tummers.
Hier heb ik heel veel ervaring opgedaan en mijn eigen stijl gevonden. Ik heb in die tijd ook vaak meegedaan aan wedstrijden en heb meerdere prijzen gewonnen waaronder 3de plaats bij Dutch Pastry Awards en 1ste bij de Gouden Gard. Naast mijn werk bij Tummers was ik in mijn vrije tijd ook altijd taarten en dessert aan het maken en ontwerpen. Al snel maakte ik unieke taarten voor al mijn vrienden en familie en kreeg ik steeds meer aanvragen. Zodoende ben ik in 2016 met mijn eigen bedrijf gestart voor de volgende stap in mijn carriere.
Wedstrijd taarten

Hoe patisserie mijn passie is geworden

voor ik met de bakkersopleiding was gestart heb ik eerst een kappersopleiding gedaan. Hoewel ik dat erg leuk vindt ging mijn voorkeur toch uit naar patisier. Mijn opa en oma hadden namelijk een bakkerij waar mijn moeder ook in werkte en ik vaak rondliep als klein kind. Daar stond ik altijd vol verwondering te kijken hoe al dat lekkers werd gemaakt. En natuurlijk ook om er stiekem een beetje van te snoepen. Vanaf jongs af aan wist ik dus eigenlijk al wat ik wilde worden.